Het lidmaatschap van ikeur

Welke soorten lidmaatschap zijn er?

Lid worden betekent automatisch:

  • Het basislidmaatschap

Voorts kunt u kiezen uit twee soorten (aanvullende) lidmaatschappen, te weten:

  • SCIOS geregistreerd iKeur lidmaatschap
  • iKeur geregistreerd inspecteur

Met het basislidmaatschap wordt u als bedrijf lid. U kunt als bedrijf lid worden als uw bedrijf enige relatie tot elektrische inspectiebedrijven heeft en profiteert van meteen mee van de voordelen van een iKeur lidmaatschap.
Uw bedrijf wordt vermeld op een specifiek gedeelte van de website van iKeur.

Het iKeur geregistreerd lidmaatschap kunt u aanvragen indien uw bedrijf (SCIOS) gecertificeerd is als inspectiebureau. Vooralsnog kan dit zijn voor Inspecteur Laagspanning (scope 8) of Inspecteur Elektrische Arbeidsmiddelen (scope 9), maar weldra zullen er meer elektrische scopes volgen waarmee u ook iKeur lid kunt worden.
Buiten uw bedrijf worden ook uw onder de certificering vallende inspecteurs prominent vermeld op de website van iKeur.

Mocht u als bedrijf niet gecertificeerd zijn, maar zijn uw inspecteurs wel persoonlijk gecertificeerd (doordat zij een SCIOS gecertificeerde opleiding met goed resultaat hebben gevolgd), dan kunt u voor hen kiezen voor een iKeur geregistreerd inspecteur lidmaatschap. Zij worden dan door een onafhankelijk bureau geaudit waarmee zij, behalve dat zij al aan de opleidingseisen voldoen, ook in de praktijk aantonen over voldoende kennis en competenties te beschikken om een kwalitatief hoogwaardige inspectie uit te voeren.

Ook in dit geval worden uw gecertificeerde inspecteurs op de prominente plaats van de website van iKeur vermeld.

Wat zijn de kosten?

  • U betaalt eenmalige inschrijfkosten van € 150,-.
  • U betaalt als basislid, dus als bedrijf, een basislidmaatschap van € 500,- per jaar.

Tevens geeft u bij uw inschrijving het aantal inspecteurs die bij uw bedrijf in loondienst zijn op, ongeacht of deze wel of niet gecertificeerd zijn. U betaalt per inspecteur een lidmaatschap van € 200,- per jaar.

Voorbeeld
U geeft uw bedrijf op voor het lidmaatschap. Uw bedrijft heeft vier inspecteurs waarvan er twee gecertificeerd zijn.

Dit betekent voor u:

  • Een lidmaatschap van € 1.300,- (= € 500,- + 4 × € 200,-) per jaar
  • Uw bedrijf als organisatie en uw twee gecertificeerde inspecteurs worden met naam op de website van iKeur vermeld

Alle hierboven genoemde kosten zijn exclusief omzetbelasting.

Hoe meld ik mij aan?

U kunt zich via onderstaande button inschrijven. U begint met het invullen van de gegevens onder 1 en volgt vervolgens de daarop aangegeven aanwijzingen.

Nadat u alle gevraagde en van toepassing zijnde gegevens door ons zijn geverifieerd en akkoord zijn bevonden ontvangt u een factuur van uw lidmaatschap.

Na ontvangst van uw betaling worden uw bedrijf en de namen van uw gecertificeerde inspecteurs op de website van iKeur vermeldt en kunt u gebruik gaan maken van de voordelen die het lidmaatschap u biedt.

Vragen?

Wij hopen dat hiermee alles duidelijk is en wij zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet. Mocht u echter nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken middels telefoon 088 04 00 300 of ons contactformulier.

Wordt lid

iKeur

Hét platform voor onafhankelijke inspecteurs

088 04 00 300