Zoeken

Nieuwsberichten

iKeur seminar ‘Thermografie … nog steeds een hot item’ op 19 april 2022

4 april 2022

In de wereld van de elektrotechnisch inspecteur is de toepassing van thermografie niet meer weg te denken. Al decennialang wordt de techniek toegepast bij het opsporen van hotspots in elektrische installaties. Met de komst van SCIOS scope 10 en SCIOS Scope 12 is de toepassing van thermografie nog breder en intensiever geworden. 

Maar hoe zit dat ook alweer? Hoe voer je nu eigenlijk een goede meting uit. Moet een thermografische camera ook gekalibreerd worden? Waar kan je thermografie allemaal voor gebruiken? Hoe interpreteer je het meetresultaat? Welke risicoclassificatie hang je aan de constatering.Voor antwoord op deze en andere vragen nodigen we je van harte uit voor het iKeur seminar:

Thermografie in de elektrotechniek

Het seminar zal inhoudelijk worden verzorgd door Martijn Lelyveld van Sensor bv. Sensor bv adviseert over en is leverancier van thermografiesystemen.

Datum, tijd en locatie
Datum  : Dinsdag 19 april 2022
Tijd       : 19.00u – 21.00u
Waar    : Bouw- & Infrapark, Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk

Aanmelden
Als lid van iKeur wil je natuurlijk deelnemen aan dit interessante seminar.  Meld je daarom aan vóór 14 april a.s. via info@ikeur.nl. Geef hierbij je naam en de namen van deelnemende collega’s inclusief e-mailadressen door.

Kosten
– Deelname seminar voor iKeur leden: kosteloos
– Deelname seminar voor niet-leden: € 50,00 excl. btw
(de factuur dient voorafgaand aan het seminar te zijn voldaan)
– Deelname diner (van 18:00 tot 19:00 uur): € 23,00 excl. btw
(de factuur dient voorgaand aan het seminar te zijn voldaan)


Terug